Kuzey Ülkelerinin En İyi Müşteri Deneyimi Firması GoExcellent’ın Satın Alma Süreci Tamamlandı

Haziran ayında açıklanan, Kuzey ülkelerinin en iyi müşteri deneyimi servis sağlayıcı şirketlerinden GoExcellent’ın satın alma süreci tamamlanarak Webhelp ailesinin bir parçası haline geldi. Şirket bundan böyle faaliyetlerine Webhelp Nordic adı altında devam edecek.
Webhelp Nordic ile birlikte İsveç, Finlandiya, Norveç ve Danimarka’dan 7 yeni lokasyon ve 1,700 yeni personelin yanında teknoloji, medya ve telekom sektörlerinde yeni deneyimler kazanmış olduk.
Webhelp Nordic, CEO’su Terje Andreassen liderliğinde son yıllarda yakaladığı başarılı grafiğini 2015 yılında $90m gelir elde ederek devam ettirdi. Başarılı yönetim ekibi, yakalanan bu sektörel uzmanlığı sürdürebilmek, lokal çözüm yetkinliğini koruyabilmek, Kuzey ülkeleri başta olmak üzere tüm Avrupa’da yenilik ve fırsatları geliştirmek üzere görevine devam edecek

Frederic Jousset

Webhelp’in kurucu ortaklarından Frédéric Jousset:
“Bu satın alma sürecinin tamamlanması ve Terje ile birlikte kendisinin muhteşem ekibini Webhelp bünyesine Webhelp Nordic olarak kattığımız için çok mutluyum. Bize katacakları uzmanlıkla müşterilerimize sunduğumuz kesintisiz ve kaliteli hizmetimizi Avrupa’da daha fazla dilde sürdürüyoruz. Webhelp Nordic olarak, Kuzey ülkelerinde ve müşterilerine hizmetlerini daha da iyi seviyelerde sunabilmek için Webhelp’in uzmanlığına ve araştırmalarına ulaşabilir olacaklar.”

Webhelp Nordic CEO’su Terje Andreassen:
“Ben ve ekibim adına gurur verici bir gün yaşıyoruz. Webhelp Nordic adını aldığımız için çok mutluyuz ve bunun gelecekte bize kazandıracağı fırsatlar için oldukça heyecanlıyız. İnanıyoruz ki; Webhelp’in yenilikçi gücü İskandinavya bölgesindeki konumumuzu güçlendirecektir. “

Bu gelişme ile birlikte Webhelp stratejik coğrafi genişlemesine devam ederek, hizmetlerine 4 yeni dil yeteneği daha kazandırmış oldu.

Son 12 ay içerisinde Webhelp tarihinde Unilever’in 5 Avrupa ülkesinde 400 markası için müşteri ilişkileri yönetiminin sağlanması, stratejik satın almalar gibi çok önemli gelişmeler oldu. Yeni kazanımlarla birlikte 2016 yılında ulaşılacak iş hacminin $1bn olması bekleniyor.