Level 3

11 Articles and Podcasts
BPO for helsesektoren

Som en ledende global aktør tilbyr vi de mest omfattende serviceporteføljen innen BPO for helsesektoren.

Bedriftsløsninger

Uansett hva behovet ditt er, er vi glade i innovasjon. Vår ende til ende-løsning løser komplekse B2B-utfordringer med skreddersydde rammeverk for bedriftstjenester som garanterer maksimal tilfredshet for deg som oppdragsgiver.

Digitale tjenester

Med våre digitale tjenester vil du være i fremkant når det gjelder engasjement på nettet og digitalt. Vi hjelper deg med å transformere den digitale opplevelsen til kundene dine.

Juridiske og KYC-tjenester

Vi har omfattende erfaring og sertifisering i flere regulerte miljøer og driver et robust rammeverk for juridisk compliance for kundene våre.

Teknologiske løsninger

Ved å kombinere våre konsultasjons, integrerings- og utviklingstjenester med ledende markedsløsninger, gir vårt avanserte økosystem deg tilgang og innsikt til de nyeste CX-innovasjoner og teknologiske løsninger – uten å glemme den menneskelige touchen.

Rådgivning

Som din strategiske partner tilbyr vi rådgivning basert på data og dyp innsikt slik at du kan levere på dine strategiske prioriteringer.

Salg

Våre svært dyktige salgseksperter vil ikke bare hjelpe deg med å øke inntjeningen, de vil også forbedre salgseffektiviteten din. Våre salgsstrategier er laget for å imøtekomme alle krav innen salg og service.

Kundeservice

Med våre tjenester innen kommersiell støtte vil du opprette langsiktige, bærekraftige og verdifulle forhold til kundene dine. Vi vil hjelpe merkevaren din med å vokse og blomstre.

Betalingstjenester

Med vår ekspertise innen kreditt- og betalingstjenester hjelper vi deg med å gjøre bedriften sikker og enkel, både for B2B og B2C, offline og online.

Analyse og innsikt

Våre tjenester innen analyse kombinerer big data med mennesker for å hjelpe deg med å levere «Wow»-faktoren med fantastisk kundeopplevelse.

Teknisk support

Våre spesialistteam bygger kundeopplevelser og tekniske løsninger for kundestøtte for virksomhetstransformasjon for flerspråklige B2B-, B2C- og B2E-markeder på vegne av verdens mest fremgangsrike virksomheter.

Kontakt oss

Vi vil veldig gjerne hjelpe deg. Lyst til å jobbe sammen med oss, eller bare si hei? Send oss en melding
Bedriftsløsninger
Karrieremuligheter
Medie- og analyseforespørsler
Fortsette

Bedriftsløsninger

Vennligst besøk vår nettside for karrieremuligheter.

Her kan du se den nåværende listen over ledige stillinger. Du kan også klikke her for å komme i kontakt med vårt rekrutteringsteam. Besøk Webhelp-karrieresenteret Kom i kontakt med våre rekrutterere

Medie- og analyseforespørsler

pressoffice@webhelp.com