7. juni 2021

Victor Sundén, Chief Commercial Officer og Deputy CEO i Webhelp Nordic, er utnevnt til CEO for Webhelp Nordic fra og med den 23. August 2021. Victor begynte hos Webhelp i begynnelsen av 2020 for å fremme strategisk vekst i regionen.

Victor tar over for Terje Andreassen, som har vært CEO for Webhelp Nordic de siste fem årene. Terje har jobbet for Webhelp Nordic og tidligere GoExcellent, som nå er den del av Webhelp, siden 2009. Etter en omfattende periode på 12 år har tiden kommet for å fokusere på rollen som styreleder for Webhelp Nordic. Terje vil fortsette å støtte Webhelps ekspansjon og ha sitt søkelys på kunderelasjoner..

Victors brede erfaring strekker seg fra strategisk konsulent og rådgiver for kunder i Europa og USA til å bygge og skalere internettselskaper, hovedsakelig innen e-handel. Denne erfaringen gir et utmerket grunnlag for Victor å bygge videre på Webhelps tilstedeværelse i regionen.

Victor Sundén sier i en uttalelse:

«Jeg er beæret over muligheten til å ta på meg CEO-rollen i en såpass viktig periode for utviklingen. Akkurat som alle Webhelperne våre, er jeg lidenskapelig opptatt av suksessen til bedriften vår og brenner virkelig for å bygge innovativ kundeopplevelse for kundene våre. Med Terjes støtte planlegger jeg å fortsette å gjennomføre strategien vår og å opprettholde betydelig trykk på å styrke og utvikle medarbeiderne og å forløse vekst, idet vi fortsetter å skalere opp virksomheten. På vegne av hele det nordiske teamet vil jeg takke Terje for hans betydelige bidrag til Webhelp, og for hans veiledning og mentorskap igjennom overgangsfasen. Terje har lagt ned et stort arbeid gjennom sin innsats for bedriftens suksess og ikke minst bidratt til å dyrke frem en fenomenal kultur. Vi er veldig heldige som får fortsette å ha ham som rådgiver også i fremtiden.

Terje Andreassen fortsatte:

“Det har vært en stor ære for meg å være del av Webhelp Nordic-teamet i en tid der Webhelp har gått igjennom en avgjørende tid med transformasjon i partnerskap med kunder for å levere innovative CX-løsninger. Selv om jeg trapper ned den daglige ledelsen av Webhelp, kommer jeg som styreleder til å fortsette som strategisk rådgiver og bygge kunderelasjoner. Jeg er godt fornøyd med å se at Victor nå tar over CEO-rollen og jeg er veldig stolt av hva vi har oppnådd sammen.»

Olivier Duha, Webhelps Co-founder og CEO konkluderte:

Webhelp-samfunnet nærer takknemlighet og dyp respekt for Terjes rolle som CEO i den nordiske regionen vår. Victors erfaring og driv vil utvilsomt lede til fortsatt suksess for regionen, og jeg ser med stor forventning frem til fremtidige bragder fra dette teamet.

Mediekontakt

Ida Naper; ida.naper@webhelp.com
M: +47 936 73 123